Bij de activiteit 'meet and greet' van afgelopen zondag, lieten vele leden van de Club van 100 zich zien. In dit weekend kon de Club van 100 maar liefst 3 nieuwe leden verwelkomen. John van Duinhoven, Jeffrey Duif en Bram Kappen sloten zich aan bij deze 'jonge' club. De oud-spelers speelden heel veel wedstrijden voor het eerste van Berghem Sport en hebben hun sporen voor de club zeker achtergelaten.

foto's...

Op zondag 11 december stond de derby Berghem Sport tegen TOP Oss op de planning. Dat was een mooi moment om 'Meet and greet' te organiseren. Een 'meet and greet' is een activiteit waar men in de gelegenheid wordt gesteld om kennis met elkaar te maken in een informele omgeving. In dit geval maken de leden van de club van 100 kennis met de sponsors van Berghem Sport. De Club van 100 Berghem Sport heeft namelijk in samenwerking met de businessclub van Berghem Sport 'Meet and greet' georganiseerd in het sponsorhome van Berghem Sport.

vele foto's...

De Club van 100 Berghem Sport heeft in samenwerking met de sponsorcommissie een leuke activiteit 'Meet and greet' verzonnen in het sponsorhome van Berghem Sport. Op zondag 11 december staat de derby Berghem Sport tegen TOP Oss op de planning. Dat lijkt ons een mooi moment om 'Meet and greet" te organiseren. Een 'meet and greet' is een activiteit waar men in de gelegenheid wordt gesteld om kennis met elkaar te maken in een informele omgeving. In dit geval maken de leden van de club van 100 kennis met de sponsors van Berghem Sport. 

programma...

Berghem Sport was in 2020 met Olympia 18 verwikkeld in een titelstrijd in de tweede klasse toen de KNVB de competitie vanwege het coronavirus beëindigde. Berghem Sport stond toen virtueel bovenaan. Dit gebeurde onder leiding van trainer Willem v.d. Burgt. Berghem Sport diende een promotieverzoek in en op basis van een beter gemiddelde ten opzichte van de club uit Boxmeer kreeg Berghem Sport alsnog groen licht voor promotie, daar waar

Lees verder

De club van 100 van Berghem Sport beleefde zondag 14 mei een prachtige en zonnige dag. Met een bakje koffie en een verse cake kon de middag beginnen. Het was eventjes een tijd geleden dat de Club van 100 iets kon organiseren door de corona. Maar het was een goede zet om hier bij het Rad van Fortuin weer aanwezig te zijn. De lootjesverkopers rende steeds naar de leden van de Club van 100. Daar werd de prijzenkast goed gevuld! 

Bekijk de vele foto's bij het Rad van Fortuin.....

De Supportersvereniging van Berghem Sport organiseert op zondag 15 mei weer het Rad van Fortuin. Deze mooie activiteit wordt altijd in december gehouden, maar door de corona is het al twee keer niet doorgegaan. Het wordt weer reuze gezellig in de kantine van Berghem Sport met heel veel leuke prijzen en lekkernijen!

De Club van 100 van Berghem Sport wil de supportersvereniging ondersteunen door aanwezig te zijn met hun leden. 

programma...

Oud-speler van het 1e van Berghem Sport, Boyke Hoefnagels met BHS schilderwerken, sponsort de website van de Club van 100 Berghem Sport. Daar is de club van 100 heel content mee! Zo kan iedereen weer een jaar kijken naar de website van de club van 100! Hartelijke dank gaat uit naar Boyke Hoefnagels!

 
 
 

 Vanwege de corona-crisis ligt het voetbal al lange tijd stil. Er worden momenteel geen wedstrijden in het amateurvoetbal gespeeld. Dus ook geen wedstrijden voor het eerste elftal van Berghem Sport. Club van 100 Berghem Sport organiseert regelmatig activiteiten rondom het eerste van Berghem Sport. Dat ligt nu al maanden stil. Maar de website van de club van 100 www.clubvan100bs.nl draait wel door en de kosten blijven binnen komen.

Lees verder

Patrick v.d. Coolwijk Metselwerken sponsort de website van de Club van 100 Berghem Sport. Daar is de club van 100 heel blij mee! De website kan weer een jaar lang in de lucht gehouden worden! De dank gaat uit naar Patrick v.d. Coolwijk!

 
 
 

Het 1e elftal Berghem Sport speelt zondag 26 mei voor handhaving in de 2e klasse. Erp 1 is de terechte kampioen! Maar hoe staat het bij Berghem Sport 1 met kampioenschappen in hun 80-jarige bestaan? Voorzitter van de Club van 100 Berghem Sport, Harold Mazen, ging op onderzoek uit.

Hij keek onder andere in de jubileumboeken van Berghem Sport en op www.beeldbank-berghem.nl van Berchs-Heem uit Berghem. En hij heeft ook een krantenartikel kunnen bemachtigen, waar het eerste kampioenschap van Berghem Sport wordt beschreven.

Lees verder

Club van 100 van Berghem Sport heeft weer nieuw lid. Jan Boeijen voegt zich toe bij dit bijzondere gezelschap. Hij speelde in de jaren '70 en '80 in het 1e van Berghem Sport onder leiding van de trainers Theo van de Heuvel, Frans van Oss, Gerard Cornelissen, Ad Faro, Ton de Wit en Tini Santegoeds. Hij speelde al jaren als linksbuiten in de befaamde voorhoede met Willy van de Hoogen en Willy Willemsen. Ook beide lid van de club van 100. Join de club Jan!


Wilt u Lid worden van onze club?
Secretariaat Club van 100 Berghem Sport
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sinds 12-07-2017