Vanwege de corona-crisis ligt het voetbal al lange tijd stil. Er worden momenteel geen wedstrijden in het amateurvoetbal gespeeld. Dus ook geen wedstrijden voor het eerste elftal van Berghem Sport. Club van 100 Berghem Sport organiseert regelmatig activiteiten rondom het eerste van Berghem Sport. Dat ligt nu al maanden stil. Maar de website van de club van 100 www.clubvan100bs.nl draait wel door en de kosten blijven binnen komen.

Lees verder

Patrick v.d. Coolwijk Metselwerken sponsort de website van de Club van 100 Berghem Sport. Daar is de club van 100 heel blij mee! De website kan weer een jaar lang in de lucht gehouden worden! De dank gaat uit naar Patrick v.d. Coolwijk!

 
 
 

Het 1e elftal Berghem Sport speelt zondag 26 mei voor handhaving in de 2e klasse. Erp 1 is de terechte kampioen! Maar hoe staat het bij Berghem Sport 1 met kampioenschappen in hun 80-jarige bestaan? Voorzitter van de Club van 100 Berghem Sport, Harold Mazen, ging op onderzoek uit.

Hij keek onder andere in de jubileumboeken van Berghem Sport en op www.beeldbank-berghem.nl van Berchs-Heem uit Berghem. En hij heeft ook een krantenartikel kunnen bemachtigen, waar het eerste kampioenschap van Berghem Sport wordt beschreven.

Lees verder

Club van 100 van Berghem Sport heeft weer nieuw lid. Jan Boeijen voegt zich toe bij dit bijzondere gezelschap. Hij speelde in de jaren '70 en '80 in het 1e van Berghem Sport onder leiding van de trainers Theo van de Heuvel, Frans van Oss, Gerard Cornelissen, Ad Faro, Ton de Wit en Tini Santegoeds. Hij speelde al jaren als linksbuiten in de befaamde voorhoede met Willy van de Hoogen en Willy Willemsen. Ook beide lid van de club van 100. Join de club Jan!

Bij het openingsweekend voor het nieuwe clubhuis van Berghem Sport, lieten vele leden van de Club van 100 zich zien.  In dit weekend kon de Club van 100 een nieuw lid verwelkomen. Jos van den Oever sloot zich aan bij deze 'jonge' club. Hij speelde in de jaren '70 en '80 in het 1e van Berghem Sport onder leiding van o.a. de trainers Frans van Oss, Gerard Cornelissen en Ad Faro. Hiermee is hij de 35e lid van club van 100! Veel plezier nog bij deze mooie club.

Berghem Sport opende het afgelopen weekend het nieuwe clubhuis. Van allerlei activiteiten stonden op de planning. Club van 100 Berghem Sport wou dat niet voorbij laten gaan en gaf zich op met 2 teams voor 'Levend tafelvoetbal'. Helaas ging dat niet door wegens te weinig aanmeldingen. Club van 100 was niet actief, maar toch 'passief' aanwezig bij de grootse feestavond en op de afsluitende zondag. Daar keek men naar wedstrijd Berghem Sport 1 tegen Helvoirt 1 en naar de Berghem Sport-tentoonstelling al waar de Club van 100 ook een plaatsje had.

mooie foto's...

 

In het weekend van 8,9 en 10 maart opent Berghem Sport het nieuwe clubhuis. Van allerlei activiteiten staan dan op de planning. Club van 100 Berghem Sport wil dat niet voorbij laten gaan en wil op zondag 10 maart meedoen met 'Levend tafelvoetbal'.

Lees verder

    Zondag 16 december kregen de leden van de Club van 100 een aandenken, een bijzondere sleutelhanger! Een flesopener met natuurlijk het logo en aan de achterkant zit een muntje voor de winkelwagen. Altijd handig! Deze sleutelhanger is uniek, alleen de leden van de Club van 100 kregen dit. Inmiddels zijn dat er 35!

De club van 100 van Berghem Sport beleefde zondag een afwisselende en prachtige dag. Meer dan 30 oud-gedienden van het eerste elftal waren zondag 16 december aanwezig in de kantine van Berghem Sport.

Na een bakje koffie en een soepje kregen de leden een rondleiding in het nieuwe clubhuis.

Dat zag er schitterend uit! De dag werd afgesloten bij de wildmarkt van de Supportersvereniging en dat was weer reuze gezellig. Bekijk hieronder de foto's...

 

Bekijk de foto's

Zondag 16 december organiseert de Club van 100 Berghem Sport weer een bijeenkomst. Deze keer staat een gevarieerd programma op de planning bij Sportpark "De Koppelsteeg".

Het programma ziet er als volgt uit:

- 12.00uur Verzamelen bij sportpark De Koppelsteeg met een bakkie koffie.

Lees verder

Maarten Huibers is met ingang van het nieuwe seizoen 2018-2019 gestopt als commissielid bij de Club van 100. Maarten heeft een druk programma en kan het niet combineren met de Club van 100. De commissie gaat nu vieren t.w. Harm van Rodijnen, Heino Gutte, Patrick vd Coolwijk en Harold Mazen verder.

 

  • 1
  • 2

Wilt u Lid worden van onze club?
Secretariaat Club van 100 Berghem Sport
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sinds 12-07-2017