KLEURRIJK ELFTAL MELDT ZICH AAN VOOR CLUB VAN 100

Een kleurrijk elftal heeft zich al aangemeld voor Club van 100 van Berghem Sport. Deze oud-spelers hebben meer 100 wedstrijden in Ut Urste van Berghem Sport gespeeld. Als er bijvoorbeeld een trainer zou worden aangesteld, dan heeft hij op papier volop keuze in de samenstelling van het team. Als laatste man kan hij Frank van Erp opstellen. Op de linksbackpositie is er keuze genoeg. De club van 100 kan Patrick van de Coolwijk, Harm van Rodijnen of Jos van Vught opstellen. De rechterkant is minder bezet, maar Maik Reijnders fixed dat wel. De voorstopperplaats is er voor Geert van Rodijnen.

Op het middenveld is er plaats voor Ton Mazen, Rini van Aalst, Marc van de Heuvel, Maarten Huibers of Roy van der Ven. Zeker is er een plekje voor de Brandsen, Maikel Brands of Frank Brands. Bij een aanvallend middenveld kan beroep gedaan worden op Heino Gutte, Wiljan van Aalst of Gijs Kappen.

De club van 100 heeft een supersnelle voorhoede met Willy Willemsen en Patrick Boeijen. Harm van Hoey is de spits die alle voorzetten afmaakt. Tot slot kan Harold Mazen in alle linies worden ingezet. Helaas heeft de Club van 100 nog geen keeper.

Al met al heeft de Club van 100 al 20 leden. Het is prachtig en een eer om bij deze club te horen. Er druppelen nog steeds aanmeldingen binnen. Heb jij ook meer dan 100 wedstrijden in het eerste van Berghem Sport gespeeld? Kom er bij en meld je dan aan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De eerste activiteit voor de Club van 100 is al gepland. Op zondag 12 november is er een bijeenkomst voorafgaand aan de bekerwedstrijd Berghem Sport tegen DESO. Alle leden van de Club van 100 zijn al geinformeerd.


Wilt u Lid worden van onze club?
Secretariaat Club van 100 Berghem Sport
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sinds 12-07-2017