Mooi moment 'Meet and greet' bij Berghem Sport

Op zondag 11 december stond de derby Berghem Sport tegen TOP Oss op de planning. Dat was een mooi moment om 'Meet and greet' te organiseren. Een 'meet and greet' is een activiteit waar men in de gelegenheid wordt gesteld om kennis met elkaar te maken in een informele omgeving. In dit geval maken de leden van de club van 100 kennis met de sponsors van Berghem Sport. De Club van 100 Berghem Sport heeft namelijk in samenwerking met de businessclub van Berghem Sport 'Meet and greet' georganiseerd in het sponsorhome van Berghem Sport.

Teun Brands van de businessclub had een inleidend woordje en vertelde over het wel en wee van de businessclub, de sponsorcommissie en Berghem Sport.

WIRO Reclame en HV Timmerwerken waren de wedstrijdsponsors. Zij vonden het belangrijk om meer 'reuring' in de club te krijgen middels o.a. het organiseren van deze middag. Naast de club van 100 werd ook het vlaggenschip van Berghem Sport uitgenodigd in het sponsorhome. Met koffie, een drankje en een broodje was het goed vertoeven bij de businessclub. Natuurlijk gingen alle oud eerste elftalspelers kijken naar de derby Berghem Sport tegen TOP Oss. Helaas verloor het eerste en onterecht met 1-2.

Na de meeting werd er nog na geborreld in de kantine. Het was een geslaagde 'Meet and greet' bij Berghem Sport. Dank gaat uit naar HV Timmerwerken, Wiro Reklame en businessclub Berghem Sport voor de goed verzorgde middag!

Hier staan een paar foto's maar op GESLAAGDE 'MEET AND GREET' CLUB VAN 100 EN BUSINESSCLUB BERGHEM SPORT staan er nog meer. 

 


Wilt u Lid worden van onze club?
Secretariaat Club van 100 Berghem Sport
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sinds 12-07-2017